Casa Auto Iași livrează 32 de unități Mercedes-Benz eVito

Autor: Andreea Gutu
casa auto iasi

Casa Auto Iași completează flota de autovehicule comerciale ușoare a GLS România cu 32 de unități Mercedes-Benz eVito 111 KA (Furgon). Autovehiculele Mercedes-Benz eVito Furgon vor fi utilizate pentru servicii de curierat pe întreg teritoriul României.

Casa Auto Iași – cea mai mare flotă de utilitare electrice Mercedes-Benz

Flota livrată de Casa Auto Iași este cea mai mare flotă de utilitare electrice Mercedes-Benz din Europa de Sud Est livrată în 2021. GLS România vrea ca 40% din flotă să fie electrică, până în 2025.

“Putem reduce astfel impactul livrării coletelor asupra mediului, dar și să minimizăm amprenta de CO2 și să construim un viitor mai sustenabil”, a declarat Mihai Szabo, Director Operațional GLS România.

Dealerul auto mediază prima colaborare între Mercedes-Benz Vans România și GLS România și girează o inițiativă sustenabilă în domeniul curieratului într-un mod care să protejeze atât oamenii, cât și mediul, pentru multe generații de acum încolo.

Mercedes-Benz eVito Furgon primește o baterie de 60 kWh

„Ne bucurăm că am putut oferi întreg sprijinul și expertiza în vederea realizării acestei tranzacții în premieră în România și Europa de Sud Est. GLS România este unul dintre partenerii noștri strategici și printre principalii furnizori de servicii de logistică și curierat din piața națională”, a declarat Teodor Nedelcu, Director Vânzări Casa Auto Iași, centru autorizat de vânzări Mercedes-Benz.

V-ar putea interesa și:

GLS Group este unul dintre principalii furnizori transfrontalieri de servicii de coletărie. Compania oferă servicii de coletărie, de expediere de marfă și expres pentru clienți din 41 de țări.

Dealer Mercedes-Benz încă din 2001, Casa Auto Iași oferă servicii de vânzări, mentenanță și reparații autorizate.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare