Rent a car mașini premium București

Autor: EVmarket Romania
rent a car Autoropa rent

Autoroparent este o companie de rent a car care face parte din grupul de firme Auto Rent Europe. În flota de mașini de închirieri auto sunt în mare parte mașini premium BMW și Mercedes-Benz.

Alege să închirezi chiar acum o mașina premium de la Autoropa Rent, una dintre cele mai serioase companii de rent a car. Oferim calitate si profesionalism.

Misiunea noastră este să oferim valoare adăugată fiecărui client care apelează la serviciile noastre de închireri auto. Cum facem asta? Asigurându-ne că fiecare rezervare trece printr-un filtru eficient, gândit și adaptat de-a lungul timpului, în favoarea clienților.

Viziunea noastră este să activăm într-o piață complet transparentă, în care fiecare companie urmărește interesele clientului său, printr-o reprezentare justă și corectă a acestuia în fața furnizorilor.

În prezent ne-am asigurat o poziție solidă în segmentul auto lucrând în baza acestor principii și respectând misiunea și viziunea pe care ni le-am asumat.

De ce să alegi Autoropa Rent a car?

  • Profesionalism: Oferim servicii profesionale de închirieri mașini premium în București
  • Siguranță: Mașinile închiriate de către noi sunt 100% sigure
  • Flexibilitate: Posibilități multiple de închiriere si preluare a mașinilor, în orice moment al zilei
  • Suport telefonic: Oferim suport telefonic 24 din 24 de ore pentru orice problemă apare
Telefon: +40371781224

Cât costă sa închiriezi o mașină premium

Prețurile pentru închirieri auto la modele premium, BMW și Mercedes-Benz, variază între 90 de euro pe zi și 100-125 euro pe zi în funcție de tipul caroseriei: sedan, cabrio, crossover sau break. Vara, cele mai căutate mașini pentru călătorii sunt cele sedan, în timp ce în anotimpul rece sunt mai căutate crossoverele.

Procentul cel mai mare de clienți pentru închireri auto în România îl constituie persoanele care sosesc în special din Germania, Spania, Italia și Franța.

Pentru a fi prezenți pe platforma EVmarket.ro în Marketplace trimiteți un e-mail la adresa sales@ evmarket.ro.

# rent car bucharest airport # car rentals bucuresti # masini inchiriat bucuresti # car hire # rent car bucuresti # masini de inchiriat bucuresti # rent a car bucharest # rent a car bucuresti # inchirieri auto bucuresti # inchirieri auto

Știri similare