Bridgestone, parteneriat cu Milestone pentru simulatorul video Ride 5

Autor: EVmarket Romania
Bridgestone Ride 5

Bridgestone, producător de anvelope și soluții pentru mobilitate sustenabilă, devine partener cu dezvoltatorul italian de jocuri, Milestone, pentru cea mai recentă versiune a seriei de jocuri video RIDE, și anume RIDE 5.

RIDE 5 este cel mai nou capitol al jocului video de simulare a cursei pe două roți, care a devenit locul de întâlnire al motocicliștilor virtuali din întreaga lume, disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam și Epic.

Prin acest parteneriat, Bridgestone își propune să își consolideze poziția ca lider de piață pentru anvelopele de motocicletă, dar și să își prezinte produsele și amprenta lăsată în lumea competitivă a curselor într-un mod inovator și captivant pentru iubitorii de motociclete și jocuri video din întreaga lume.

Anvelopele Brigestone pot fi testate in RIDE 5

În RIDE 5, motocicliști din fiecare colț al globului vor avea ocazia să experimenteze o cursă lină și rapidă cu anvelopele Bridgestone atât pe trasee inspirate din viața reală, cât și pe trasee virtuale, având la dispoziție o gamă largă de modele de motociclete de la cei mai emblematici producători, la fel cum există și în realitate.

De asemenea, brandul Bridgestone va fi prezent digital în cadrul jocului, cu echipamente și costume sponsorizate, panouri publicitare pe traseele de curse, precum și în moduri de joc special dedicate.

De-a lungul anilor, Bridgestone și-a construit moștenirea și excelența în cursele de motociclete, obținând recent victorii în cele mai celebrate competiții de anduranță, precum EWC.

Review: Am testat anvelopele de iarnă Bridgestone Blizzak LM005

Cursele de anduranță vor fi din nou unul dintre cele mai provocatoare moduri de joc incluse în RIDE 5, cu motocicliștii virtuali având posibilitatea de a-și testa abilitățile de conducere și concentrarea, în timp ce evaluează performanța și durabilitatea excepțională a anvelopelor Bridgestone.

Așa cum se întâmplă în viața reală, uzura anvelopelor rămâne unul dintre cei mai importanți factori în joc atunci când vine vorba de a fi un motociclist de succes, performanța fiind influențată direct de stilul de conducere și vreme, iar jucătorii trebuie să ia decizii strategice în timpul cursei pentru a gestiona acești factori.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn