Aplicația de navigație Waze va folosi tema jocului Halo Infinite

Autor: Dan Vache
waze halo infinite

Conducătorii auto pasionați de game care folosesc aplicația Waze, pentru o perioadă limitată de timp vor putea fi ghidați în trafic de vocea celebrului personaj Master Chief din jocul Halo Infinite.

Șoferii care activează tema Halo pot alege să fie ghidați și de Escharum, lider al organizației de mercenari Banished. Mai mult, utilizatorii pot schimba iconița mașinii cu una de Warthog sau Ghost, vehicule din univers.

Halo Infinite va fi lansat la sfârșitul anului 2021

Aplicația de navigație Waze va promova jocul Halo Infinite, care va debuta în perioada sărbătorilor de iarnă pe platformele PC, Xbox One si Xbox Series X. Franciza Halo împlinește anul acesta 20 de ani. În prezent, jocurile sunt administrate și dezvoltate de 343 Industries iar publisherul este Xbox Game Studios.

V-ar putea interesa și:

Halo Infinite este al 16-lea joc din serie și continuă povestea lui Master Chief, care de această dată luptă impotriva mercenarilor lui Escharum. Vocea folosită de aplicația Waze pentru Master Chief poate fi activată în engleză, spaniolă, franceză sau portugheză. Partea multiplayer a jocului va putea fi jucată gratuit. Creatorii ar putea oferi microtranzacții în cadrul acestei componente.

Waze este o aplicație de trafic și navigație bazată pe aportul comunității. Aceasta ajută utilizatorii, furnizându-le informații de navigare, rând pe rând pe smartphone sau în navigațtia cu Android. Ea prezintă rutele cele mai aglomerate și rapide, oferindu-le utilizatorilor o soluție inteligentă de călătorie.

V-ar putea interesa și:

Foto: Sean D on Unsplash

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn