TBI oferă finanțare pentru mașini second-hand de pe platforma de anunțuri Carvago

Autor: Cristian Gubandru
cec bank finantare tbi

Carvago.com, platformă de anunțuri cu maşini second-hand lansată în Cehia în 2020, prezentă pe piaţa din România în 2022, a încheiat un parteneriat cu TBI pentru finanțare. Astfel, românii pot achiziționa automobile prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL), într-un plan de plată de până la 60 de rate.

Clienții trebuie să intre pe platformă, să își aleagă mașina preferată, să dea click pe butonul TBI Pay, apoi să primească un link și să finalizeze online cererea de împrumut.

Finanțare 16.000 euro de la TBI pentru o mașină SH

TBI Bank este singura instituție de finanțare autorizată în platformă pentru persoanele fizice, oferind acces la sume de până la 80.000 de lei (16.000 euro), cu aprobare online în doar câteva minute.

„Un mijloc personal de mobilitate este foarte important pentru majoritatea oamenilor, deoarece oferă o mare libertate de mișcare și de petrecere a timpului liber, motiv pentru care interesul pentru autoturisme rămâne unul crescut, în ciuda provocărilor în procesul de achiziție cauzate de mediul economic”, a spus Gergana Staykova, TBI Bank, Market Leader Romania.

Compania cehă Carvago este o platformă online de vânzare de mașini second-hand care a anunțat recent că intră pe piața din România. Compania își propune să vândă aproape 1.000 de mașini în primul an de prezență pe piața locală și peste 3.000 de unități în 2023.

Platforma oferă și produse de la dealeri autorizați din România, de la diferite mărci, aproximativ 7.500 de mașini de pe piața românească fiind deja vândute până acum către cumpărători din alte țări europene.

”Carvago aduce o modalitate diferită, mai transparentă, mai onestă și mai rapidă pentru cei care doresc să cumpere o mașină la mâna a doua. Piața noastră online oferă tuturor potențialilor cumpărători din România o gamă largă de automobile, cu peste 750.000 de vehicule listate, din care fiecare își poate alege mașina visurilor sale. Carvago simplifică procesul, iar acum putem chiar finanța achiziția datorită parteneriatului pe care îl avem cu TBI Bank, astfel încât putem oferi o soluție completă clienților noștri din România”, a spus Jakub Sulta, CEO Carvago.

V-ar putea interesa și:

TBI Bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme „phygitale”.

În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu aproape 14.000 de comercianți și retaileri mici și mari, TBI are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite.

Carvago.com este cea mai mare piață online din Europa pentru mașini second-hand. Oferă clienților din șase țări europene o gamă de peste 700.000 de mașini verificate și intenționează să intre pe piețe suplimentare în 2022, operând în prezent în șapte țări europene, inclusiv România.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn