Soluții de finanțare pentru mașini electrice, sub marca e2go

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
Masina tehnologii finantare

Porsche Finance Group, furnizor de soluții de finanțare asigurare și întreținere auto din România, lansează o gamă de produse dedicate susținerii mobilității electrice, sub marca e2go.

Pachetul de servicii include opțiuni de finanțare pentru achiziția de mașini electrice sau hibrid plug-in, soluții speciale de asigurare, service sau întreținere. Clienții pot asocia vehiculului electric finanțat și o stație de încărcare auto de uz casnic.

Persoanele care optează pentru soluții de mobilitate electrică beneficiază de scutire la plata impozitului auto (reducere de 50% pentru mașinile hibrid) și de eco tichete prin programul Rabla Plus în valoare de 45.000 de lei pentru achiziția de mașini 100% electrice și de 20.000 de lei pentru autoturisme noi hibrid Plug-in.

„Trecerea la mobilitatea electrică înseamnă mai mult decât cumpărarea unei mașini. Am creat o ofertă completă pentru a răspunde unor nevoi specifice de finanțare, atât a mașinii cât și a stațiilor de încărcare de uz casnic pentru modelele electrice sau hibrid. Am gândit produse de asigurare și mentenanță speciale, atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

V-ar putea interesa și:

Achiziția unei mașini electrice prin Porsche Finance Group România se poate face prin oricare dintre produsele financiare disponibile: credit auto, Leasing Financiar Clasic, Perfect Leasing și Leasing Operațional.

eCasco, produsul pentru asigurarea autoturismelor electrice, păstrează beneficiile asigurării clasice Porsche Asigurări și acoperă în plus riscuri specifice acestor modele.

Cele mai ieftine mașini electrice la vânzare în România în 2021

Pachetul e2Go cuprinde și soluția eSERVICE, pentru întreținerea modelelor electrice. Acesta acoperă intervenții, verificări și inspecții pentru modele de acest tip.

Clienții pot opta ca, împreună cu autovehiculul electric, să cumpere, direct de la distribuitor, și stații de încărcare de uz casnic, utile când staționarea la stații dedicate din proximitate nu este posibilă.

V-ar putea interesa și:

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. G

Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare și asigurare auto.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare