Intesa Sanpaolo Bank, ofertă green de leasing financiar

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, lansează o ofertă green de leasing financiar pentru vehicule ecofriendly, pentru a încuraja investițiile cu impact în reducerea emisiilor de CO2.

Intesa Sanpaolo Bank, finantare în leasing pentru achizitia vehiculelor electrice și hybrid

Pentru a sprijini solutiile alternative la tehnologiile conventionale bazate pe motoare cu ardere internă si pe combustibili clasici, Intesa Sanpaolo Bank propune soluția de finantare în leasing pentru achizitia vehiculelor electrice și hybrid noi, producție internă și externă, achiziționate de la furnizori autorizați (dealeri, producători, importatori).

Clienții persoane juridice, microintreprinderi, antreprenori individuali, IMM-uri si mari companii, aflati în căutarea unei soluții sustenabile de mobilitate pentru afacere lor, sunt susținuți de bancă în procesul de conversie la vehicule prietenoase cu mediul.

Oferta Intesa Sanpaolo Bank are ca scop atenuarea impactului negativ al factorilor de risc ESG (environment-social-governance) prin acest produs care ajuta la reducerea poluarii cauzate de trafic intens si a utilizarii combustibililor clasici, punand la dispozitia clientilor o solutie care asigura conversia la electro-mobilitate.

”Considerăm că este esențial să ne implicăm în susținerea electro-mobilității clienților, venind cu soluții de finanțare care să combată schimbările climatice, pentru că sprijinim modelele de business bazate pe respect pentru mediu și acționăm în mod sustenabil pentru viitor”, a declarat Bogdan Pătrănoiu, director general adjunct și Șeful Diviziei Corporate și IMM.

Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara din Romania a Grupului Intesa Sanpaolo prima bancă din Italia și una dintre cele mai solide și mai profitabile bănci din Europa. Oferă servicii bancare comerciale, de investiții corporate, gestionarea activelor și servicii de asigurari.

Credit Prima Mașină 2021: condiții finanțare auto

Grupul Intesa Sanpaolo are aproximativ 14,7 milioane de clienți în Italia, care sunt ajutați atât prin canale digitale, cât și prin canale tradiționale.

Băncile subsidiare internaționale ale Grupului deservesc 7,1 milioane de clienți, cuprinzând banci care operează în sectorul bancar comercial în 12 țări din Europa Centrală de Est și din Orientul Mijlociu și din Africa de Nord și o rețea internațională de specialiști în sprijinul clienților corporativi din 26 de țări.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare