Arval România preia o parte din activitatea de leasing operațional a BCR Fleet Management

Autor: Cristian Gubandru
bcr arval leasing operational, BT Leasing, OTP Leasing Eliza

Grupul BCR și Arval România au agreat un acord pentru preluarea unei părți din activitatea de leasing operațional a BCR Fleet Management. Finalizarea tranzacției este condiționată de îndeplinirea mai multor condiții suspensive, inclusiv de aprobarea Consiliului Concurenței, fiind așteptată înainte de sfârșitul anului.

Cele două entități vor colabora pentru comercializarea produselor de mobilitate Arval către clienții BCR.

“Suntem foarte bucuroși că am semnat acest acord cu grupul BCR ce ne va permite, odată finalizată tranzacția, să oferim servicii unor noi clienți în România, și să răspundem la nevoile lor în creștere de mobilitate și tranziție energetică prin intermediul gamei noastre solide de produse și servicii”, a declarat Roxana Lupescu, director general Arval România.

Tranzacția face parte din strategia grupului BCR de a se concentra pe produsele sale bancare de bază, dar și de a continua să ofere clienților săi soluții de mobilitate într-un mod și mai eficient.

“Grupul BCR folosește această oportunitate pentru a își ajusta strategia cu privire la produsul de leasing operațional și, prin intermediul acestui parteneriat, va putea să ofere clienților săi soluții îmbunătățite în cooperare cu un partener cu o expertiză globală în zona de mobilitate și administrare a flotelor”, a declarat Adrian Lăcătuș, director general BCR Fleet Management.

BCR Fleet Management face parte din Grupul BCR și pune la dispoziția companiilor servicii de preluare a administrării parcurilor auto, oferindu-le garanția că flotele funcționează în parametrii tehnici optimi și asigurând eficientizarea costurilor de exploatare.

Prin această operațiune, Arval își va consolida poziția de lider în România și va întări cooperarea deja existentă cu Grupul Erste în regiune (Cehia și Slovacia).

V-ar putea interesa și:

Arval este specializat în leasing de vehicule full service și noi soluții de mobilitate, încheind contracte de leasing pentru mai mult de 1,4 milioane de mașini la nivel global, până la finalul lui Iunie 2021. În fiecare zi, mai mult de 7.200 de angajați Arval din 30 de țări oferă soluții flexible pentru a face călătoriile ușoare și sustenabile pentru clienții săi, de la corporații internaționale la companii mici și clienți persoane fizice.

Arval este membru fondator al Alianței Globale Element-Arval, un lider global în sectorul administrării flotelor, cu peste 3 milioane de vehicule în 53 de țări. Arval a fost fondat în 1989 și face parte din Grupul BNP Paribas. Ca parte din Grup, Arval este cuprins în divizia Retail Banking & Services.

In România, Arval este prezentă din 2007, are 90 de angajați și oferă servicii de leasing operațional complet către mai mult de 800 de clienți. La finalul lunii Decembrie 2021, Arval a devenit liderul pieței locale pe segmentul de Leasing Operațional Full Service cu o flota de 12.581 vehicule.

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare