Un nou sens giratoriu la Otopeni, pe centura București

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
sens giratoriu otopeni

A fost emisă autorizația de construire pentru un nou sens giratoriu la Otopeni, pe centura București, în punctul de intersecție cu Strada Gării Otopeni.

Tocmai ce a fost emisă autorizația de construire pentru o soluție pe care am propus-o anul acesta și iată că o implementăm rapid, atât de necesară pentru fluidizarea circulației pe șoseaua de centură a Bucureștiului, în punctul de intersecție cu Strada Gării Otopeni.

 Sens giratoriu modern, de tip turbogirație în Otopeni

Vorbim despre construirea unui sens giratoriu modern, de tip turbogirație, la care se adaugă construirea unei benzi dedicate, destinată mașinilor care circula dinspre DN1/Mogoșoaia în direcția Tunari și care astfel pot merge înainte, fără să fie obligați să mai dea prioritate în sensul giratoriu. Cei care trec zilnic pe acolo știu ce ambuteiaje se creează acum din cauza acelui giratoriu improvizat.

V-ar putea interesa și:

Un alt beneficiu al proiectului: siguranță rutieră pe timp de noapte prin acest punct va fi îmbunătățită, prin instalarea a 16 stâlpi de iluminat, a afirmat Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, pe pagina de Facebook.

Lucrarea se încheie la toamnă, iar investiția se ridică la 1,8 milioane de lei – bani proveniți din bugetul de întreținere a drumurilor.

sens giratoriu otopeni

V-ar putea interesa și:

În zona mai sunt în desfășurare două proiecte care vor fluidiza traficul și vor aduce un plus de confort șoferilor. Este vorva de asfaltările începute deja pe centură (între pasajul Mogoșoaia și această intersecție) și pasajul de la Mogoșoaia. Toate aceste investiții vor fi gata la începutul lui octombrie,. Astfel circulația pe acest sector al centurii capitalei va fi mai fluentă și mai sigură.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare