Trei tronsoane de autostradă vor fi inaugurate în 2020

Autor: EVmarket Romania
reparatii Autostrada Brasov Oradea km de autostrada noduri autostrada ploiesti buzau guvernul pnrr

Trei tronsoane de autostradă vor fi inaugurate în 2020:  Râșnov – Cristian, lotul 1 din Sebeș – Turda, 17 kilometri în regim de autostradă ai Variantei de Ocolire a municipiului Bacău, a spus ministrul Transporturilor, Lucian Bode. 

În legătură cu Sebeș – Turda, lotul 1, cei 17 kilometri, conform contractului trebuiau să fie finalizați în 2018. În acest moment, progresul fizic este de peste 95%, în condițiile în care vom avea cel puțin 25 de zile imtemperii,.în condiții meteo favorabile cei 17 kilometri de autostradă din Sebeș – Turda, lotul 1, vor fi dați în trafic. De asemenea, Râșnov – Cristian sunt 10 kilometri din Comarnic – Brașov au termen de finalizare în acest an,.se vor finaliza în acest an”, a spus Lucian Bode.

V-ar putea interesa și:

Tronson de autostradă la Bacău

Un alt tronson de autostradă care ar putea fi dat în folosință în acest an este cel din varianta ocolitoare a Bacăului.

Varianta ocolitoare Bacău, avem 31 kilometri, din care 17 kilometri în regim de autostradă. Au termen de finalizare ianuarie 2022. Am dat în trafic la începutul lunii septembrie 7 kilometri din drumul național, legătură spre Onești,.iar cei 17 kilometri de autostradă au în acest moment un progres fizic de peste 95%. Asta îmi dă speranța că până la sfârșitul anului putem inaugura primul tronson de autostradă din Moldova,.cei 17 kilometri de autostradă”, a adăugat Lucian Bode.

Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești ar putea fi finalizat înainte de termen

Pe de altă parte, ministrul Transporturilor estimează că tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești va fi finalizat înainte de termen.

Drumul expres Craiova – Pitești, cu tronsonul 2, cu cele două variante ocolitoare de la Balș și de la Slatina, 41 de kilometri,.în acest moment au un progres fizic de peste 55%. Constructorul român a reușit să depășească progresul fizic din contract și va termina această lucrare,.cu cele două centuri ocolitoare Balș și Slatina înainte de termenul stabilit în contract și anume decembrie 2021”,.a mai spus ministrul Transporturilor.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare