Rute alternative la Autostrada Soarelui A2

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
km de autostrada, autostrada sibiu - pitesti

Autostrada Soarelui A2 nu mai este un drum rapid către litoralul Marii Negre. Sunt ambuteiaje din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea. De aceea a fost scoasă și taxa de pod de la Fetești pe perioada lucrărilor, până la 31 august 2023. 

Circulație deviată pe Autostrada A2

Pe 5 iunie, în intervalul orar 12.00-22.00, în funcție de valorile de trafic, polițiștii rutieri și administratorul drumului public vor lua măsura devierii circulației pe sensul de mers București – Constanța, Autostrada A2, prin nodul rutier Drajna, scrie TheDaily.ro.

Având în vedere că pe tronsonul kilometric 142 – 148, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de la Fetești, traficul este deviat către calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pe sens, în vederea fluidizării traficului, polițiștii vor recurge la oprirea circulației pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către Capitală.

Cei care intenționează să plece dinspre București spre Constanța să țină cont că, în intervalul orar 12.00-22.00, traficul va fi deviat, pentru anumite perioade, prin nodul rutier Drajna și nu vor mai putea continua deplasarea pe Autostrada A2.

Rute alternative la Autostrada Soarelui A2

  1. DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
  2. A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
  3. DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Traficul pe Autostrada București-Constanța

In funcție de evoluția valorilor de trafic, pe 5 iunie, în intervalul orar 12.00-22.00, polițiștii rutieri și administratorul drumului public vor devia circulația pe sensul de mers București – Constanța, prin nodul rutier Drajna către ruta alternativă DN 21, DN 2A (Drajna-Slobozia-Hârșova-Constanța).

V-ar putea interesa și:

Taxa de pod de la Fetești este suspendată intre 1 iunie și până când se vor termina lucrările de reabilitare a podului peste brațul Borcea, dar nu mai târziu de 31 august 2023.

Cei care plătesc taxa de pod prin intermediul SIEGMCR nu li se va lua în considerare și pot să folosească trecerile în decurs de 12 luni de la data tranzacției.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare