Au fost deschise traficului pasajele supraterane de pe Theodor Pallady legatură cu A2

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Pallady

Au fost deschise pentru circulația rutieră două pasaje supraterane nou construite ce supratraversează zona comercială aflată la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu, în apropiere de Metro, Dedeman și IKEA, spune Primăria Sectorului 3.

Pasajele supraterane de pe Theodor Pallady legatură cu autostrada A2 (București – Constanța) au fost construite în timp record pentru România.

Lucrările la cele două pasaje, câte unul pentru fiecare sens de mers, au fost începute în luna decembrie 2022 și au fost deschise circulației cu patru zile în avans față de termenul de finalizare propus chiar de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Pasajele supraterane de pe Theodor Pallady au costat 10 MIL. euro

Valoarea contractului de execuție efectivă a pasajelor a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

„Avem nevoie de aceste lucrări de fluidizare a circulației rutiere pentru reducerea timpului petrecut în trafic și mai ales pentru diminuarea poluării. Pasajele vor supratraversa zona comercială și vor face extrem de facilă ieșirea și intrarea din sector, mai ales vara când vom merge la mare. Sunt bucuros că am reușit ca într-un timp record, adică în doar patru luni să realizăm această lucrare importantă pentru cetățenii Sectorului 3”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Foto: Pasajele de pe Theodor Pallady legatură cu A2

Pallady

Foto: Primaria Sectorului 3

V-ar putea interesa și:

Proiectul de fluidizare a traficului din această zonă cuprinde și un al treilea pasaj suprateran în zona intersecției bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale, din apropierea ieșirii pe Autostrada A2. Acest pasaj este aproape de stadiul de finalizare.
Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare