Drum Expres Constanța Tulcea: contractul a fost semnat

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Drum expres constanta

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul de servicii având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Drum Expres Constanța Tulcea”, cu ofertantul desemnat câștigător al procedurii de achiziție publică, Asocierea Search Corporation S.R.L. – Egis Romania S.A.

Drum Expres Constanța Tulcea

Valoarea contractului pentru noul Drum Expres Constanța Tulcea este de 17.845.626 lei fără TVA. Durata contractului de servicii este de 24 luni de la data de incepere a contractului.

Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localitățile Ovidiu și Tulcea, acesta făcând parte din strategia de implementare la nivel național pentru Drumul Expres cu denumirea generică „Dobrogea Expres” și care realizează legătura între localitățile Constanța – Babadag – Tulcea – Isaccea – Măcin – Brăila.

Acest drum expres între localitățile Ovidiu și Tulcea va asigura baza necesară cererii de transport în creștere și un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Proiectul “Drum Expres Constanța Tulcea” este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) și este inclus în Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

………………………………………………………………………………………………………………………

#EVmarket #News #ECO #Roads #Autobahn #EV #eMobility #FutureMobility #ElectroMobility #ForwardThinking #ElectricFuture #EcoFriendly #Mobility

Image by mihai_narcis90 from Pixabay

Știri similare