Autostrada Lugoj Deva: nod rutier deschis la Dobra

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset

Autostrada Lugoj Deva are, pe lotul 3, un nou nod rutier deschis circulației pe 9 iunie 2020 în localitatea Dobra, din județul Hunedoara (conexiunea autostrăzii A1 cu DN 68A). 

 Nod rutier la Dobra pe Autostrada Lugoj Deva

Ca urmare a montării, în regie proprie de către DRDP Timişoara, a tuturor semnalizărilor rutiere aprobate de comisia mixtă CNAIR – IGPR și a recepționării acestora de către specialiștii DRDP Timișoara și a Serviciului Poliției Rutiere Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva – CIC Săliște, în cursul zilei de astăzi s-a deschis oficial circulația la Nodul Rutier Dobra, aferent conexiunii autostrăzii A1, lotul 3 Lugoj – Deva, cu DN 68A.

– Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara –

Semnalizarea rutieră a fost realizată de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara. Noul nod rutier al Autostrăzii Lugoj – Deva este situat în zona localităților Dobra și Lăpușnic, înainte de Săcămaș. Acesta va duce șoferii pe lotul 4 de pe autostrada Lugoj – Deva, cuprins între localitățile Ilia și Șoimuș.

Autostrada Lugoj-Deva se întrerupe pentru circa 13 kilometri între Margina și Holdea, unde tronsonul nu a fost încă realizat, iar șoferii merg pe DN 68A.

Pe 28 mai 2020 au fost ridicate temporar restricțiile de tonaj (7,5 tone) instituite pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva. Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a fost deschis traficului rutier în decembrie 2019.

După deschiderea circulației pe cei 21,1 kilometri noi ai Lotului 3 Lugoj -Deva, rețeaua de autostrăzi și drum național în regim de autostradă din România măsoară 848,9 de km.

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

………………………………………………………………………………………………………………………

#EVmarket #News #ECO #Roads #Autobahn #EV #eMobility #FutureMobility #ElectroMobility #ForwardThinking #ElectricFuture #EcoFriendly #Mobility

Știri similare