Toyota a prezentat conceptul Toyota bZ

Toyota bZ Compact SUV este proiectat ca un vehicul electric

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
Toyota bZ

Toyota a prezentat conceptul Toyota bZ Compact SUV, un rival electric pentru Volkswagen ID.5. Echipa de proiectare a inclus câteva repere ecologice, cum ar fi scaune realizate din materiale vegetale și reciclate pentru a urma tema Beyond Zero.

Conceptul Toyota bZ Compact SUV este proiectat ca un vehicul complet electric cu baterie (BEV). Conceptul reprezintă un vehicul cu emisii zero, care utilizează materiale durabile și cu impact redus, care aduce, de asemenea, performanță dinamică, tehnologie de vârf și un aspect elegant.

Forma aerodinamică a conceptului îi îmbunătățește aspectul futurist, care include roțile aflate spre extremități pentru o poziție agresivă făcându-l să pară ca și cum se mișcă chiar și când stă nemișcat.

Toyota bZ are un interior minimalist

Stilul modern se extinde la interior cu finisaje premium care rezultă într-un aspect distinctiv. Interiorul este minimalist. Găsim cu un volan octogonal, un display generos pentru sistemul multimedia și instrumentar digital de bord.

Conceptul are 4.538 milimetri lungime, 1.888 milimetri lățime și 1.560 milimetri înălțime, fiind mai scurt decât Toyota bZ4X sau RAV4.

Un asistent personal în mașină conectează șoferul și pasagerii cu vehiculul prin semnale de iluminare audio și vizuale, răspunzând solicitărilor sau comenzilor din partea pasagerilor din față sau din spate.

V-ar putea interesa și:

Prin mesajul său Beyond Zero, Toyota își imaginează un viitor în care neutralitatea carbonului este atinsă prin introducerea practică a unui portofoliu de produse cu tehnologii avansate de propulsie cu combustibil alternativ și cu zero emisii.

Un portofoliu diversificat de produse electrificate va contribui la propulsarea Toyota către obiectivul său global de neutralitate carbon până în 2050.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare