My Ami Buggy – cum arată cel mai nou concept Citroen

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset
my ami buggy concept

Citroen a prezentat conceptul My Ami Buggy, o variantă off-road a modelului electric de oraș Ami. Marca franceză probabil că îi va oferi motorul electric de 8 CP al lui Ami și acumulatorul de 5,5 kWh.

Având în vedere anvelopele de teren și elementele montate suplimentar, cum ar fi bara luminoasă montată pe acoperiș și anvelopa de rezervă, pariem că My Ami Buggy este chiar mai lent decât fratele său de serie, care accelerează ușor până la o viteză maximă de 45 km/h.

Același lucru este valabil și pentru autonomia lui My Ami Buggy, care ar putea fi sub cea a lui Ami, de 70 km.

my ami buggy

Caracteristici My Ami Buggy

My Ami Buggy renunță la ușile lui Ami pentru a face loc unui decor tubular șic de-a lungul pragurilor. În cazul unei ploi torențiale, mașina va ține ocupanții uscați cu un set de huse de pânză transparente detașabile.

my ami buggy

Alte caracteristici remarcabile ale conceptului includ oglinzile exterioare detașabile și diverși suporți integrați pentru o varietate de dispozitive personale.

my ami buggy

V-ar putea interesa și:

În interior, scaunele și spațiul de depozitare au fost complet regândite: căptușeala din spumă s-a dublat de la 35 la 70 mm în grosime pentru un plus de confort și există mai multe accesorii imprimate 3D – cum ar fi un suport pentru cameră și suport pentru sticle – care pot fi refăcute de la zero dacă sunt pierdute sau deteriorate.

Din păcate, Citroën nu menționează planurile de a oferi o variantă de producție a conceptului, în afară de a afirma că acesta „ilustrează una dintre multele fețe care ar putea fi dezvoltate pentru Ami, vehiculul atipic dezvoltat de Citroën, gata să exploreze noi orizonturi”.

Foto: Citroen

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare