Conceptul Nissan Pathfinder este un SUV cu 7 locuri

Autor: Cosmin Lixandru
Nissan Pathfinder SUV 7 locuri

Conceptul Nissan Pathfinder a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și anunță un SUV cu trei rânduri de scaune, 7 locuri. Modelul japonez va intra în producția de serie și va fi vândut pentru început în China.

Acest nou concept Nissan Pathfinder de pe piața chineză arată complet diferit și mult mai bine decât modelul pentru piața americană. Viitorul model va fi produs local prin parteneriatul cu Dongfeng Nissan, reflectând angajamentul Nissan de a oferi modele care sunt adaptate preferințelor și nevoilor unice ale clienților chinezi.

Design Nissan Pathfinder

În față, conceptul are LED-uri orizontale care flanchează o grilă simplă formată din lamele orizontale. Deasupra insignei Nissan se află o bandă orizontală cu ornamente negre, cu un logo „Pathfinder”, ceea ce o face una dintre puținele mașini cu numele modelului prezentat în partea din față.

Pentru conceptul Nissan Pathfinder, japonezii au vopsit și plafonul în negru lucios, pentru a oferi SUV-ului un aspect two-tone.

În partea din spate, avem stopuri cu tehnologie LED cu pixeli și inscripția Pathfinder iluminată. De asemenea, un nou spoiler a fost montat pe acoperiș.

Nissan Pathfinder SUV 7 locuri

Interior

În interior, sunt 7 locuri dispuse într-un aspect 2+2+3. Decorul combină tapițeria din piele albă (planșa de bord, consola centrală, părțile superioare ale panourilor portierelor și ale volanului) și neagră cu accente aurii.

Tabloul de bord integrează un cockpit digital cu ecrane duble montate pe un singur panou și un afișaj head-up. Alte detalii includ comenzile touch de pe volan, consola centrală înaltă și comenzile separate ale climatizării pentru pasagerii din spate.

V-ar putea interesa și:

Presa chineză sugerează că versiunea de producție ar putea avea un motor turbo pe benzină de 2,0 litri cuplat cu o cutie de viteze automată, probabil cu opțiune de tracțiune integrală.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn