tbi bank, parteneriat cu Academia ReGeneration

Autor: Dan Vache
Academia ReGeneration, tbi

tbi bank și Academia ReGeneration, una dintre cele mai cunoscute clinici de consiliere personală din România, au încheiat un parteneriat pentru a-i ajuta pe români să aibă grijă de sănătatea lor psiho-emoțională.

Recunoașterea și tratarea suferințelor emoționale nu a fost niciodată un obicei comun în rândul românilor, iar acest lucru se reflectă în numărul relativ mare de români care suferă de astfel de afecțiuni.

Potrivit unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 5% din populația României suferă de o formă de tulburare depresivă diagnosticată, o problemă care este uneori frecventă chiar și în rândul tinerilor.

Numărul persoanelor care se confruntă cu aceste provocări a crescut, mai ales după pandemie. Pe lângă lipsa de conștientizare, un alt obstacol semnificativ în rezolvarea acestei probleme este costul, iar tbi bank încearcă să îi ajute pe români să îl depășească.

În ce constă parteneriatul cu Academia ReGeneration

tbi bank a încheiat un parteneriat cu Academia ReGeneration și introduce Buy Now Pay Later (BNPL) pentru a-i ajuta pe români să plătească în rate fără dobândă.

„Consilierea personală este foarte importantă pentru echilibrul emoțional al oricărei persoane, mai ales în contextul unei societăți informaționale atât de complexe. Nivelul de stres al populației este foarte ridicat, iar presiunea de a obține rezultate poate duce chiar la dezechilibre.

 

Pentru că am observat costuri ridicate, am încheiat acest parteneriat cu Academia ReGeneration pentru a-i ajuta pe români să achite în rate fără dobândă costurile pentru o mai bună îngrijire a sănătății mintale”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Metoda ReGeneration combină elemente de Internal Family Systems (Universitatea Harvard), psihoterapie integrativă, hipnoterapie, constelații familiale și sistemice, metoda Sedona, EMDR, Somatic Experiencing, Somatic IFS și alte abordări terapeutice. Aceasta oferă un instrument pe care clienții îl pot învăța și aplica singuri ulterior.

„Metoda noastră se concentrează pe vindecarea rănilor din trecutul personal sau familial. În plus, îi ajutăm pe oameni să se elibereze de poverile care încă le afectează viața în prezent, iar terapia noastră îi ajută să înțeleagă modul în care experiențele prin care au trecut i-au afectat. Parteneriatul cu tbi bank ne oferă suportul necesar pentru a ajuta mai multe persoane, într-un context economic și social delicat pentru întreaga societate”, spune Anca Maftei, CEO, Academia ReGeneration.

Clienții au posibilitatea de a cumpăra în 4 rate fără dobândă, în funcție de sumă. De asemenea, pot opta pentru o perioadă de plată între 6 și 60 de luni, în rate fixe, cu o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

V-ar putea interesa și:

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară.

În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. Modelul său de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare