Funcționează cu adevărat strategiile de la ruleta online?

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
strategii ruleta

Indiferent dacă doriți să jucați la cazinourile terestre sau online, ruleta este unul dintre cele mai cunoscute jocuri din industria jocurilor de noroc. La fel ca și jocurile de aparate online, ruleta este destul de simplu de jucat, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care a devenit atât de populară. În plus, ofertele speciale de bonusuri, cum ar fi bonus fără depunere, sunt utilizate frecvent pentru a crește entuziasmul jocurilor de ruletă.

Spre deosebire de ruletă, care implică prezicerea combinațiilor de numere și/sau culori pe care va cădea bila în urma unei întoarceri a roții, sloturile implică alinierea simbolurilor potrivite pe o grilă, dar aceste două jocuri se bazează mai mult pe noroc, tocmai de aceea e greu să spui dacă strategiile chiar funcționează. Dar este așa cu adevărat? Unii experți în ruletă susțin că puteți aplica tactici pentru a vă crește șansele de câștig la un joc de ruletă, spre deosebire de sloturi. Ba chiar mai mult, unii veterani au dezvoltat strategii unice care sunt menite să încline șansele în favoarea jucătorului, le poți încerca și tu la betano!

Așadar, ce implică de fapt tehnicile de ruletă online? Fundamentul tehnicilor de ruletă online este dorința de a gestiona următoarele runde, indiferent de performanța ta în runda curentă. Cu toate acestea, sunt aceste metode cu adevărat viabile sau nu? Să examinăm diferitele strategii pe care jucătorii de ruletă le folosesc:

Strategia Martingale

Strategia Martingale

Sistemul Martingale trebuie să vă fie familiar dacă jucați frecvent la ruleta online. Chiar dacă sunteți nou în joc, este o strategie simplă și ușor de înțeles. Să începi cu cel mai mic pariu este ideea din spatele ei. Abordarea Martingale sugerează, prin urmare, să îți dublezi pariul după fiecare pierdere. Justificarea pentru creșterea mizei în acest caz este că, dacă în cele din urmă veți câștiga din creșterile de pariu, veți putea să vă recuperați toate pierderile.

Această tactică este folosită într-o varietate de jocuri, nu doar la ruleta online. Ar putea fi fructuoasă, dar, în cele din urmă, totul depinde de noroc și nu este o tactică atât de eficientă pe cât susțin mulți oameni. În plus, ar putea costa o mulțime de bani pentru a vă desfășura jocul, prin urmare, planul dvs. de cheltuieli nu ar trebui să fie prea restrictiv sau bankroll-ul dvs. s-ar putea epuiza.

Strategia Paroli

Strategia Paroli, care se bazează pe ideea că este probabil pentru câștiguri să fie urmărite de alte câștiguri, este la fel de apreciată printre jucătorii de ruletă online ca și Martingale. Cu toate acestea, deoarece are o atitudine mai optimistă, este în general inversă față de ceea ce reprezintă strategia Martingale. Iată cum funcționează: abordarea Paroli susține începerea cu un pariu mic și apoi dublarea pariului după fiecare victorie, în timp ce strategia Martingale sugerează dublarea pariului de fiecare dată când pierdeți.

Din nou, dacă te-ai uita cu atenție, ai vedea că norocul, și nu vreun manipulator științific complicat, reprezintă o parte semnificativă a succesului său. Oricum ar fi, este probabil să aibă succes în majoritatea timpului, dar ar putea implica și cheltuirea unei sume mari de bani fără a avea garanția că vă veți recupera banii.

Strategia Andrucci

AndrucciO altă tehnică de pariere la ruletă foarte apreciată este sistemul Andrucci, care este, de asemenea, destul de intrigant, deoarece necesită cel mai mare efort dintre cele trei. Ideea este că, în cele din urmă, bila va acoperi toate numerele, dar ocazional va prefera un anumit număr. Prin urmare, abordarea Andrucci dictează să începeți prin a lua notă de numerele care apar la următoarele 30-35 de rotiri. Apoi pariați pe acel număr pentru următoarele 35 de învârtiri, dacă vedeți unul care sare în evidență, și probabil veți câștiga. În locul unei versiuni online, ruleta reală este locul unde această metodă funcționează cel mai bine.

Este un concept care, după cum probabil ai dedus deja, se bazează puternic pe componenta de probabilitate, așa că, dacă vrei să o folosești eficient, va trebui să ai multă răbdare. Chiar și așa, șansele tale de reușită în această situație depind mai mult de noroc decât de eficacitatea absolută a strategiei.

Concluzie

A fost examinat doar un mic eșantion de tehnici de ruletă online. Martingala inversă, Fibonacci, D’Alembert, James Bond și Labouchere sunt doar câteva dintre numeroasele tehnici care au fost dezvoltate de-a lungul anilor. În timp ce aceste tactici sunt bine gândite și ocazional pot avea succes, nu putem identifica o singură strategie care să fie 100% eficientă. Totul se reduce la noroc. Oricât de clișeic ar părea, cea mai bună strategie este să respectați regulile, să studiați jocul și să vă încercați norocul.

Citiți și:

Știri similare