Cum fac cazinourile online bani

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
cazinouri online bani

Dacă eşti un jucător cu experienţă ştii în mod sigur cum să faci bani într-un cazino online. Alegi jocurile cu marginea de casa cea mai mică, setezi o miză şi pui un pariu care se dovedeşte în cele mai multe cazuri a fi unul câştigător.

Dar te-ai gândit vreodată că în ciuda câştigurilor tale un cazino online câştigă infinit mai mulţi bani decât tine? În fond în întreaga industrie de iGaming se preconizează în acest an un profit în preajma sumei uriaşe de 67 de MILIARDE de dolari.

Şi dacă ne luăm după prognozele specialiştilor, în anul 2023 profitul va depăşi suma de 90 de MILIARDE de dolari. Sunt bani mulţi deci despre cum reuşesc cazinourile online să fie atât de profitabile vom parcurge împreună în acest articol aşa încât citeşte-l cu atenţie.

Marginea casei

Dorești să încerci jocuri dar în același timp să joci cu bonusuri? Îți vom da imediat un exemplu! Să primeşti Magic Jackpot 50 rotiri gratuite înseamnă un singur lucru: poți să descoperi jocuri noi în timp record. Şi este normal să fie aşa pentru că orice platformă online pentru jocuri de noroc face aceste promoţii în mod obişnuit. Şi în mod evident că vei folosi aceste rotiri gratuite la unul dintre sloturile platformei. Dacă am adus aminte de sloturi, atunci este bine să ştii că acestea sunt caracterizate de RNG, care înseamnă o distribuţie aleatorie a numerelor.

Numerele sunt formate pe un cip electronic care pune în mişcare rolele acestor jocuri şi ajung la miliarde de combinaţii posibile. Am specificat acest lucru ca să realizezi că în sloturi norocul este decisiv în acordarea câştigurilor aşa că numai dacă eşti prieten cu el ai şanse de câştig. Şi atunci nu este de mirare că un cazino online face bani mulţi din aceste jocuri de noroc. Dar există în oferta acestora în egală măsură şi jocuri care se remarcă printr-o altă caracteristică tehnică, marginea de casă.

Jocurile de masă au această caracteristică şi dacă ar fi să ne referim la ruleta europeană, aceasta este situată undeva la procentul de 2,7%. Acest lucru înseamnă că în mod garantat cazinoul care oferă acest joc îşi încasează acest procent la fiecare pariu depus la ruletă.

La fel stau lucrurile şi cu păcănelele, numai că de această dată ai de-a face cu o altă caracteristică tehnică, RTP. Numită rata de ramburs către jucător această caracteristică este stabilită tot în procente, de obicei între 90% şi 97%.

Diferenţa până la 100% intră întotdeauna în buzunarele cazinourilor, chiar dacă procentul declarat în RTP de returnează garantat jucătorilor. Concluzionam deci că nu există joc care să nu aducă profit garantat cazinourilor online, aşa că întotdeauna cazinourile vor fi favorizate din acest punct de vedere.

Bonusuri

Un cazinou online este la rândul lui doar o afacere care depinde de numărul de vânzări pe care le realizează. Se vând jocuri de noroc aşa că este nevoie ca în faţa acestora să fie întotdeauna un număr cât mai mare de jucători.

Pentru a atinge acest deziderat cazinourile online te asaltează la propriu cu bonusuri. Vrei să intri în portofoliul unui cazino pe care l-ai ales după o îndelungă căutare, eşti imediat eligibil pentru acordarea bonusului de client nou.

Vrei un bonus în rotiri gratuite, trebuie doar să îţi dai acordul de accesare, să accepţi termenii şi condiţiile impuse şi poţi trece imediat la joc. Sau poate vrei să îţi măreşti contul şi apelezi la un bonus cu depunere care îţi dublează instantaneu suma?

Să nu uităm că poţi accesa şi aşa numitul bonus de cashback, care îţi returnează suma pariată în cazul unui pariu ghinionist. Sunt o mulţime de asemenea bonusuri disponibile într-un cazino online şi toate îţi sunt oferite zilnic.

Te întrebi cum câştiga cazinourile din aceste bonusuri, că doar la bonusul de client nou îţi dublează sumă, nu-i aşa? Ei bine, ai depus 1000 de RON şi ai în cont încă 1000, dar trebuie să îndeplineşti o condiţie de rulaj care de obicei este stabilită la X35.

Şi nu vei rula doar suma primită ci şi pe cea depusă de tine, aşa că va trebui să rulezi întreaga sumă de 2000 de RON. Şi dacă o înmulţeşti cu X35 vei ajunge la o sumă de rulaj de 70000 de RON pe care va trebui să o foloseşti într-un interval de timp stabilit tot de cazino.

Nu este imposibil dar vei observa în aceiaşi termeni şi condiţii că suma pe care o poţi retrage în urma rulării bonusului nu este cea câştigată de tine ci doar o sumă care are la rândul ei un maxim de retragere impus tot de cazino.

Deci indiferent de suma câştigată în realitate tot cazinoul câştigă. Şi la fel se întâmplă cu toate bonusurile, te foloseşti de ele dar pentru scurt timp pentru că în final ajungi la aceeaşi rutină, depui întotdeauna banii tăi în contul de jucător.

Programe VIP

Un program VIP este o schemă de recompensare a activităţii pe jocurile platformei. Dar acest lucru presupune să ai la propriu o activitate intensă pe platformă, activitate care pentru cazino înseamnă că joci bani mulţi.

Încă din acest moment cazinoul este câştigat, chiar dacă îţi pune la dispoziţie o schemă de recompensare VIP. O asemenea schema presupune mai multe trepte, similare cu cele ale premiilor cunoscute sub numele de jackpoturi progresive.

Şi exact ca şi acolo prima treaptă este mai slab valorică însă pe măsură ce vei creşte premiile se vor mări constant. De obicei o schemă VIP este structurată pe puncte, deci cu cât vei câştiga mai multe cu atât vei avansa în această schemă.

Dar pentru a câştiga puncte trebuie să joci bani mulţi, deci în fond tot tu eşti cel care alimentează această schemă de recompensare VIP. Şi dacă ai timp să faci un calcul simplu vei observa că recompensarea o să fie întotdeauna mai mică decât banii jucaţi de tine.

La fel de adevărat este şi faptul că dacă reuşeşti să ajungi la finalul acestei scheme premiile primite sunt cu adevărat uluitoare. Deci ca să concluzionăm, din perspectiva unui jucător o asemenea schemă este ceva grozav, dar pentru cazino înseamnă întotdeauna profit substanţial.

Concluzie

Dacă eşti un jucător cu experienţă ştii în mod sigur cum să faci bani din jocurile de noroc. Dar în aceeaşi măsură trebuie să înţelegi faptul că nu toată lumea câştigă şi că de fapt pierderea acestora este profitul cazinoului.

Un cazino nu va fi niciodată falimentar, pentru că jocurile sale au caracteristici precum margine de casă sau RTP, caracteristici care întotdeauna la vor introduce în cont un procent semnificativ din banii jucaţi. Acum însă ştii cum să alegi un joc profitabil aşa că selectează inspirat şi ia cât mai mulţi bani din profitul cazinourilor online!

Citiți și:

Foto: Foto: Pixabay / top10-casinosites

Știri similare