Biciclete Bolt au ajuns pe străzile din Paris

Autor: EVmarket Romania
biciclete, bicicleta, Biciclete Bolt, Biciclete Citylink, sa, parcari, biciclistii, Promenada verde,

Biciclete Bolt au ajuns pe străzile din Paris prin lansarea unui serviciu de ridehailing cu biciclete electrice. Acestea urmează să ajungă și în alte capitale europene, scrie TechCrunch.

Biciclete Bolt – prețuri

Cu biciclete Bolt, costă doi euro o plimbare de 20 de minute, fără taxă de deblocare. În ultimele două săptămâni, singurul serviciu de biciclete clasice și electrice care a funcționat în Paris este Velib, susținut de autoritățile pariziene.

Velib costă doi euro pentru a închiria o bicicletă electronică pentru 30 de minute sau 8,30 euro pe lună pentru a închiria oricât de multe biciclete electrice pe lună.

V-ar putea interesa și:

Multe companii private, precum Gobee.bike, Obike, Ofo, Mobike – au încercat să concureze cu Vélib’, dar până acum nu au reușit.

Cel mai recent exemplu este Jump, controlată de Uber, care a vândut toate bicicletele de pe străzile Parisului, Londra, Roma, Bruxelles s.a.m.d. către Lime, iar acesta nu a relansat încă serviciul (dacă va fi relansat vreodată).

V-ar putea interesa și:

Bolt, cunoscută anterior că Taxify, oferă servicii de ridehailing, micromobilitate și livrare de produse alimentare. Compania are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume.

Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Printre investitori sunt: Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn