350 de biciclete Citylink, pe străzile din București

Autor: Dan Vache
biciclete, bicicleta, Biciclete Bolt, Biciclete Citylink, sa, parcari, biciclistii, Promenada verde,

Platforma de mobilitate urbană Citylink aduce pe străzile din București un prim lot de 350 de biciclete Citylink în regim bike sharing.

Serviciul de bike sharing în sistem fee-float, cursa cu biciclete Citylink poate porni și se poate încheia oriunde, pe teritoriul Capitalei, reprezintă o nouă alternativă de transport, complementară serviciului de car sharing, ideală pentru călătorii pe distanțe scurte.

“Ne continuăm misiunea de a elibera orașul de mașini și, dincolo de numărul de automobile pe care fiecare mașină Citylink îl face să nu mai fie necesar, componenta de biciclete aduce o și mai mare libertate și viteză de deplasare”, a declarat Igor Grosu, CEO și cofondator Citylink.

V-ar putea interesa și:

Cele 350 de biciclete Citylink vor fi distribuite uniform în București, în zone precum stațiile de metrou, parcuri, piețe, zone pietonale și zone de cumpărături.

Tarife biciclete Citylink

Tariful de utilizare pentru biciclete Citylink este de doar 0,2 lei pe minut, iar după fiecare 30 de minute de utilizare, următoarele 30 de minute sunt gratuite.

O oră va costa doar 6 lei. După 4 ore de la închiriere, taxarea se plafonează la 24 de lei pentru 24 de ore. Costul minim al unei călătorii este de 3 lei, iar serviciul nu are un tarif de pornire.

Vârsta minimă pentru crearea unui cont și închirierea unei biciclete este de 16 ani, iar un client poate închiria o singură bicicletă, în același interval de utilizare.

V-ar putea interesa și:

Citylink a fost lansat ca un serviciu de mobilitate urbană în București, cu o flotă de 150 de mașini hibride Toyota Yaris Hybrid și Corolla Hybrid pentru car sharing.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn