Nokian Outpost AT – noi anvelope all-season pentru SUV

Autor: EVmarket Romania
Nokian Outpost AT anvelope all season

Nokian Tyres a prezentat noile anvelope all-season Nokian Outpost AT pentru SUV-uri, modele crossover și camioane ușoare, care oferă un condus sigur și durabil pe orice șosea sau off-road.

Nokian Outpost AT (all-terrain) are funcții care îi ajută pe șoferi să abordeze cele mai dure suprafețe. Acestea oferă un condus versatil și durabil în toate condițiile, atât pe șosea, cât și off-road.

Datorită benzii de rulare agresive, SUV-urile, modelele crossover și camioanele ușoare pot face față provocărilor off-road, iar tehnologia Aramid Shield – fibrele de aramidă rezistente la perforare integrate sub banda de rulare – oferă rezistență extremă pe suprafețe accidentate și în zone periculoase.

Cu noile elemente de design ale benzii de rulare, șoferii pot depăși limitele și se pot aventura pe orice teren. Compusul din cauciuc adaptabil al anvelopei vine cu simbolul 3PMSF (cele trei vârfuri de munte cu un fulg de zăpadă în interior), și oferă un condus confortabil și sigur pe orice suprafață și în orice condiții meteorologice.

Dimensiuni Nokian Outpost AT

Gama de anvelope Outpost AT oferă 45 de produse de la 15 la 22 inci, cu versiuni LT-metric și SUV.

Nokian Tyres Outpost AT dispun de un model 3D special al benzii de rulare care ajută anvelopa să facă față condițiilor dificile. Modelul inedit al benzii de rulare reflectă diversitatea terenului pentru care este proiectat, îmbunătățind aderența și manevrabilitatea pe orice suprafață, de la asfalt fierbinte, noroi moale și zăpadă, până la pietriș.

Summit Sidewalls – vârfurile din partea de sus a pereților laterali ai anvelopei – oferă o aderență suplimentară atunci când anvelopa se scufundă pe suprafețe moi și au un design impresionant care reflectă exigențele șoferilor. Crestăturile de pe umărul anvelopei consolidează aderența solidă în punctul în care pereții laterali întâlnesc modelul benzii de rulare.

Canyon Cuts sunt tăieturi ce se formează la intersecția dintre banda de rulare 3D și umeri, permițând șoferilor să experimenteze o aderență suplimentară atunci când întâlnesc suprafețe imprevizibile, inclusiv zăpadă și zloată – Outpost AT incluzând simbolul cu trei vârfuri de munte și fulg de zăpadă. Noile anvelope Outpost AT îmbină versatilitatea unei anvelope all-season cu manevrabilitatea pe timp de iarnă.

Nokian Tyres dezvoltă anvelope destinate vehiculelor electrice

Tehnologia Aramid Shield oferă anvelopei durabilitate extremă și rezistență la perforare. Banda de rulare și pereții laterali sunt protejate de fibre de aramidă extrem de rezistente, material folosit și pentru vestele antiglonț și în industria aerospațială. Aramida încorporată sub banda de rulare protejează împotriva tăieturilor cauzate de terenul accidentat și pericolele de pe drum, întărind pereții laterali pentru a preveni explozia anvelopei cauzată de gropi și alte obstacole.

Apărătoarele de pietriș de pe modelului benzii de rulare sporesc protecția împotriva perforării și consolidează partea inferioară a canelurilor adânci ale anvelopei, oferind protecție pe teren stâncos și permițând anvelopei să treacă lejer de suprafețele accidentate.

Structura robustă a anvelopei Outpost AT suportă o capacitate mare de încărcare, aceasta fiind o opțiune ideală pentru uz intens pe șosea sau off-road.

Anvelopa Outpost AT oferă un kilometraj mare datorită benzii de rulare specifice, care dispune de caracteristici de protecție.

Nokian Hakkapeliitta 10 EV, anvelope de iarnă mașini eco

Modelul benzii de rulare are o adâncime mare, care o depășește pe cea a modelului precedent Rotiiva AT cu 1,5 mm și pe cea a versiunilor LT-metric cu 2,5 mm. Banda de rulare adâncită, de 11,5 mm și 15 mm pentru LT, prelungește durata de viață a anvelopei Outpost AT și îi întărește abilitatea de a rula pe terenuri dificile.

Nokian Outpost AT anvelope all season

Șoferii se pot bucura de eficiența consumului de combustibil datorită compusului din cauciuc durabil și sustenabil, creat pentru a minimiza rezistența la rulare și pentru a menține emisiile scăzute. În calitate de lider global în materie de sustenabilitate, Nokian Tyres are peste 90% din produse clasate în categoriile cu cea mai scăzută rezistență la rulare.

Cum puteți dubla durata de viață a anvelopelor – sfaturi Nokian

Sipingul tridimensional ajută anvelopa Outpost AT să facă față zăpezii, zloatei și apelor stătătoare, prelungind călătoriile în condiții dure. Suporturile de stabilitate și canelurile pronunțate îi conferă anvelopei o structură robustă, pentru liniștea sufletească a șoferilor în timpul călătoriilor lungi pe suprafețe dificile.

Ca de fiecare dată, Nokian Tyres îi ajută pe șoferi să cunoască adâncimea exactă a benzii de rulare. Indicatorul patentat pentru uzura benzii de rulare, Driving Safety Indicator, disponibil în cea mai recentă generație a fiecărui produs Nokian Tyres, afișează în mod clar procentul de bandă de rulare disponibilă, astfel încât șoferii să știe când este timpul să-și achiziționeze următorul set de anvelope.

Inovații Nokian:

  • Durabilitate extremă. Aramid Shield: Fibrele de aramidă rezistente la perforare sunt încorporate sub banda de rulare și pe pereții laterali pentru a oferi rezistență extremă la gropi, zone de drum periculoase, teren accidentat și obstacole off-road.
  • Tracțiune supremă. Model 3D al benzii de rulare: Modelul versatil al benzii de rulare a anvelopei NOKIAN TYRES Outpost AT îi permite să ruleze pe orice suprafață, de la noroi la nisip, zăpadă și asfalt uscat.
  • Aderență suplimentară. Summit Sidewalls: Vârfurile de pe pereții laterali și crestăturile de pe umărul anvelopei oferă o aderență laterală solidă pe suprafețe moi și contribuie la agresivitatea anvelopei.
  • Protecție îmbunătățită la perforare. Apărătoare de pietriș: Consolidarea benzii de rulare îi permite anvelopei să ruleze confortabil și cu încredere pe drumurile stâncoase și prin șanțuri.
  • Aderență de încredere. Canyon Cuts: La intersecția dintre crestăturile de pe umeri și modelul benzii de rulare, canelurile în formă de X ajută anvelopa să adere la suprafețe imprevizibile.
  • Simbolul celor trei vârfuri de munte și fulg de zăpadă în interior: Compusul benzii de rulare pentru orice condiții meteo oferă o soluție de condus sigură, inclusiv pe timp de iarnă.
  • Mai multă siguranță. Driving Safety Indicator: Șoferii vor cunoaște întotdeauna adâncimea benzii de rulare datorită acestei caracteristici patentate de pe banda de rulare a anvelopei.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn