Bridgestone a lansat noua anvelopă Turanza All Season 6

Autor: Andreea Gutu
Bridgestone Turanza All Season 6

Bridgestone a lansat Turanza All Season 6, noua anvelopă premium pentru turisme, concepută pentru toate anotimpurile și dotată cu tehnologia ENLITEN.

Bridgestone Turanza All Season 6 este dezvoltată și fabricată în Europa, fiind proiectată pentru autoturisme și SUV-uri de teren, atât pentru vehiculele electrice, cât și pentru cele pe benzină sau motorină.

Anvelopa premium va fi disponibilă în 85 de dimensiuni, de la 16 până la 21 de inch, acoperind 96% din cererea pentru jante mari de turism în segmentul all-season.

Această lansare vine în urma unei evoluții semnificative a pieței de anvelope all-season, înregistrată după lansarea predecesorului anvelopei Bridgestone Turanza All Season 6, în 2018 – acum, segmentul reprezintă 21% din piața europeană.

Șoferii care nu se confruntă cu condiții de iarnă severe sau care conduc în zone urbane cu drumuri tratate optează din ce în ce mai des pentru confortul oferit de o anvelopă all-season.

Indiferent de anotimp, șoferii europeni se confruntă cu numeroase provocări la volan, inclusiv cu ploaie și zăpadă. Anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6 a fost proiectată special pentru a-i ajuta pe aceștia să păstreze controlul, chiar și în aceste condiții dificile întâlnite de-a lungul întregului an – indiferent de sezon sau condițiile meteo.

Performanțe Bridgestone Turanza All Season 6:

  • Performanță remarcabilă de frânare indiferent de anotimp: Potrivit testelor efectuate de una dintre cele mai respectate instituții independente de testare auto din Europa, TÜV SÜD, anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6 oferă performanțe de frânare excelente pe carosabil umed și performanțe excelente de frânare în condiții de carosabil uscat, sau cu zăpadă.
  • Performanțe excepționale în condiții de zăpadă: TÜV SÜD a confirmat, de asemenea, capacitatea puternică a anvelopei în ceea ce privește aderența, frânarea, virajele și manevrabilitatea pe zăpadă – ceea ce, împreună cu marcajul 3PMSF, asigură gestionarea cu succes a provocărilor de iarnă.
  • Performanțe superioare de kilometraj: Anvelopa demonstrează o îmbunătățire de 20% în comparație cu modelul precedent, Bridgestone Weather Control A005 EVO.

Noua anvelopa All Season a fost proiectată cu ENLITEN – o combinație de tehnologii de ultimă generație care oferă siguranță maximă, performanțe excelente ale anvelopei și caracteristici îmbunătățite de sustenabilitate – în același timp, anvelopele Bridgestone sunt pregătite pentru vehicule electrice.

Anvelopa Bridgestone All Season are un profil de rulare optimizat și o compoziție nouă pentru un contact îmbunătățit cu asfaltul, evacuarea apei și prinderea zăpezii, precum și o balanță îmbunătățită a performanțelor.

„Am luat în calcul dorințele a mii de șoferi din Europa în timp ce dezvoltam Bridgestone Turanza All Season 6. Având o perspectivă cu adevărat cuprinzătoare a provocărilor zilnice cu care se confruntă aceștia, suntem capabili să extindem și să îmbunătățim continuu portofoliul nostru de produse pentru a răspunde nevoilor lor.

Dezvoltată în conformitate cu angajamentul Bridgestone E8, aceasta exemplifică efortul nostru continuu de inovare a produselor, fiind una dintre cele cinci noi anvelope de consum lansate în 2023 – iar această lansare vine la momentul potrivit, răspunzând creșterii cererii de anvelope all-season în Europa, observată în ultimii ani”, a declarat Emilio Tiberio, Chief Technical Officer și Chief Operating Officer la Bridgestone EMIA.

V-ar putea interesa și:

Dezvoltată pentru a performa optim indiferent de anotimp, anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6 a fost creată pe baza unei cercetări exhaustive de piață, care a implicat mii de șoferi europeni și care a avut obiectivul de a identifica așteptările acestora de la o anvelopă de tip all-season, dar și provocările cu care se confruntă în timpul condusului.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn