Bridgestone a anunțat lansarea anvelopei Bridgestone Duravis Van

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Bridgestone Duravis Van

Bridgestone, lider mondial în domeniul anvelopelor și al soluțiilor de mobilitate sustenabilă, a anunțat lansarea anvelopei Bridgestone Duravis Van. 

Dezvoltată în Centrul European de Cercetare & Dezvoltare Bridgestone, anvelopa Bridgestone Duravis Van va fi disponibilă în 26 de dimensiuni începând cu ianuarie 2023.

Această nouă anvelopă de vară premium pentru vehicule comerciale ușoare oferă eficiență maximă în condiții de utilizare zilnică. De la livrările regionale până la livrările last-mile, Bridgestone Duravis Van minimizează timpii de inactivitate prin calitatea ridicată a anvelopei și contribuie la reducerea costului total de proprietate, ceea ce o face să fie anvelopa ideală pentru profesioniștii care doresc să optimizeze gestionarea anvelopelor, acordând în același timp prioritate siguranței și fiabilității.

Bridgestone Duravis Van, pregătită pentru vehicule electrice, a fost dezvoltată pentru a răspunde cerințelor clienților și pentru a spori eficiența afacerii.

Conform testelor efectuate de compania independentă TÜV SÜD, noua anvelopă Bridgestone Duravis Van oferă cea mai bună durată de viață din clasa sa, precum și cele mai bune performanțe de frânare pe uscat și pe carosabil umed din clasa sa. Bridgestone Duravis Van obține, de asemenea, cel mai înalt rating al etichetei UE pentru aderența pe carosabil umed, contribuind la menținerea șoferilor în siguranță pe șosea, chiar și în condiții meteo dificile.

În comparație cu predecesorul său, Duravis R660, Bridgestone Duravis Van oferă o îmbunătățire cu 21% a rezistenței la rulare, asigurând o etichetă UE de gradul B pentru rezistența la rulare în majoritatea dimensiunilor. Acest lucru înseamnă o eficiență mai mare a combustibilului/energiei, ceea ce se traduce prin economii sporite de combustibil pentru companii sau autonomie extinsă a bateriei.

Bridgestone Duravis Van dispune de tehnologia Enliten

Noua anvelopă Bridgestone Duravis Van este rezultatul multor tehnologii, inclusiv tehnologia Enliten. Acest set de tehnologii oferă cea mai bună performanță a anvelopei din clasa sa, oferind în același timp beneficii de sustenabilitate datorită celui mai bun kilometraj din clasa sa și a eficienței sporite pentru consumul de combustibil/energie.

Bridgestone Duravis Van prezintă diverse inovații, inclusiv un nou model simetric al benzii de rulare, optimizarea coroanei cavității, un nou design al lamelor și o nouă distribuție a golurilor – toate acestea beneficiind de o nouă tehnologie de contact îmbunătățită pentru a amplifica nivelul de performanță. Amestecul îmbunătățește, de asemenea, controlul reacțiilor chimice, echilibrând mecanismul de întărire și rezistența la rulare.

Noua anvelopă Bridgestone Duravis Van este perfect adaptată atât la vehiculele cu motor cu ardere internă, cât și la cele electrice, contribuind la optimizarea performanțelor acestora. Special pentru șoferii de vehicule electrice, toleranța mai mare la uzură a anvelopei Bridgestone Duravis Van contracarează greutatea crescută și cuplul mai mare al vehiculelor electrice, în timp ce rezistența scăzută la rulare economisește durata de viață a bateriei.

V-ar putea interesa și:

În comparație cu predecesorul său, anvelopa Bridgestone Duravis Van oferă, de asemenea, o reducere a zgomotului pentru confortul șoferului de vehicule electrice, datorită silențiozității apropiate a motoarelor de vehicule electrice – oferind o reducere de 2db3 a zgomotului de trecere, ceea ce i-a adus o etichetă UE de gradul A.

„În prezent, flotele se confruntă cu mai multe provocări de proporții. Acestea trebuie să își reducă costul total de proprietate, să își optimizeze operațiunile, să reducă emisiile de CO2 și să depășească provocările logistice ale modelului de livrare last-mile.

Noua anvelopă Bridgestone Duravis Van este răspunsul la toate acestea – aduce o serie de avantaje atât pentru vehiculele cu ardere internă, cât și pentru cele electrice, oferind beneficii în materie de sustenabilitate, reducerea costului total de proprietate și conectarea perfectă a transportului de încărcături grele cu livrarea last-mile. Este anvelopa care se asigură că întreprinderile sunt pregătite să performeze”, a spus Steven De Bock, vicepreședintele departamentului Consumer Replacement și OE la Bridgestone EMIA.

Ce performanțe are noua anvelopă de vară Bridgestone Turanza 6

Bridgestone DuravisVan a fost dezvoltată cu ajutorul tehnologiei revoluționare Bridgestone de proiectare virtuală a anvelopelor. Aceasta înseamnă că poate fi creată și testată o versiune digitală a unei anvelope în curs de dezvoltare, ajutând Bridgestone să prezică modul în care o anvelopă se va comporta în diferite condiții înainte de a construi fizic prototipuri.

În faza de dezvoltare, această abordare sustenabilă a dus la o economie de 38% din materiile prime și din emisiile de CO2, reducând în același timp 20.000 de kilometri și 4,2 tone de CO2 din testele desfășurate în aer liber.

Astfel de inovații fac parte din viziunea Bridgestone de a oferi clienților și valoare socială în calitate de companie care oferă soluții sustenabile. În centrul acestui demers se află Angajamentul Bridgestone E8 – un angajament corporativ global și amplu, care definește clar valoarea pe care compania promite să o ofere societății, clienților și generațiilor viitoare în opt domenii de interes.

În mod specific, Bridgestone Duravis Van întruchipează următoarele: Energy (Energie), Ecology (Ecologie), Efficiency (Eficiență), Extension (Extindere), Economy (Economie), Emotion (Emoție), Ease (Ușurință), Empowerment (Emancipare).

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare